Uncategorized

Com allargar la vida de les seves flors

Si vols gaudir per més temps de la bellesa de les teves flors, aquests son alguns consells que et poden ser útils.
Quan rebis el teu ram de flors la primera cosa que has de fer, com tots sabem, és posar-les en un gerro amb aigua dolça.
Això ha de ser la condició número 1 per al manteniment de la vida de les flors, mantenir l´ aigua neta, i si és possible canviar-la cada dia, ja que l’aigua en contacte amb la tija de les flors accelera el procés de descomposició.
Segon requisit, retallar un centímetre la tija floral, diverses vegades durant la vida del bouquet. La tija té una tendència a curar, el que dificulta l’absorció d’aigua i per tant el deteriorament de la flor.
Talla cada dos dies, en el moment del canvi d´aigua, les branques, només un o dos centímetres i millor si és possible en un angle de 45 °.

D’altra banda, no col·loquis el gerro amb les flors a ple sol o aprop d´una font de calor.
Hi han alguns trucs casolans que també poden ajudar a fer més longeves les teves flors: L´ Aspirina ès el mès típic, millor si és efervescent, dóna nutrient, oxigena l´ aigua i evita la putrefacció

Una altra recepta clàssica és afegir una mica de lleixiu o una culleradeta de sucre a l’aigua.
Si en comptes d’un ram de flors, has rebut un arranjament de flors, en aquest cas tot el que pot fer és afegir aigua a la mosi, és a dir, l’escuma on s’insereixen les flors.
Hem d´intentar que estigui sempre humida.
Amb aquests consells gaudireu de les vostres flors almenys durant una setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *